Menukaart

Wij hebben een dag- en avondkaart. Daarnaast hebben we elke maand weer een verrassend menu, het menu van deze maand kunt u hieronder vinden.


  Maandmenu november

Coquille| vongole| venkel| schaaldierenbouillon

of

Wildkroket| wildstoofvlees| witlof|

 vijgencompôte

||||

Roodbaars| geplette aardappel olijven|

tomaat-paprika| mozzarella

of

Hert| knolselder| wortel| wildjus|

chocolade

||||

Tarte tatin| appel| caramel|

vanilleijs

3-gangen € 34,00 per persoon

                                Seizoensmenu                              

Ceasarsalade met kippendijtjes, ansjovis en broodcroutons

of

“Klassiek” bereide uiensoep

***

Gegrild zalmmootje met doorgewreven aardappel,

zuurkool en mosterdhollandaise

of

Stoverij van wild, winterse groenten, aardappel in de schil

en compote van cranberrie

***

Crème Brûlee

€ 24,50

( dit menu is enkel in drie gangen verkrijgbaar)