Menukaart

Wij hebben een dag- en avondkaart. Daarnaast hebben we elke maand weer een verrassend menu, het menu van deze maand kunt u hieronder vinden.


  Maandmenu januari

Rib-eye| gerookt| piccalilli| zoetzure groenten| 

rosevalaardappel

of

Zalm| gerookt| klassieke wijze(gesnipperde sjalot, peterselie, citroen)|

getoast brood| wasabidip

||||

Skreistaart| prei| wortel| Hollandaise| mosterd|

aardappel| groene kruiden

of

Kalfslende| geroosterd| paddenstoelen|

witlof| Bintje| kalfsjus

||||

Doyènne| chocolade| sponscake| mascarpone|

stroopwafel| pistache

3-gangen € 34,00 per persoon

                                Seizoensmenu                              

Ceasarsalade met kippendijtjes, ansjovis en broodcroutons

of

“Klassiek” bereide uiensoep

***

Gegrild zalmmootje met doorgewreven aardappel,

zuurkool en mosterdhollandaise

of

Stoverij van wild, winterse groenten, aardappel in de schil

en compote van cranberrie

***

Crème Brûlee

€ 24,50

( dit menu is enkel in drie gangen verkrijgbaar)