Avondkaart
Voorgerechten
Kip | |
in ceasaralade met scharrelei, ansjovis, olijven, croutons en yogurtdressing | € 13,00 |
Zalm | |
gemarineerd met citrusdresssing, venkel, wasabi en komkommer |
€ 14,95 |
Coquilles | |
met schaaldierenrisotto, gekonfijte prei, kruidenolie en Grana Padano | € 16,25 |
Rund | |
carpaccio met extra-vierge olijfolie, aceto balsamico, appelkappertjes en oude Beemster |
€ 13,50 |
Bouillabaisse | |
op onze wijze met vis, schaal- en schelpdieren uit de "Schelde" met knoflookmayonaise en toast |
€ 14,00 |
Tomatensoep | |
van pomodori-tomaat en bieslook | € 6,95 |
Vegetarisch | |
quiche met seizoensgroenten, mozzarella, paprikacoulis en salade | € 13,75 |
|
|
Sliptong | |
gebakken met frisse salade, peterseliemayonaise en frites | € 29,50 |
Kabeljauw | |
uit de oven, macedoine van zuiderse groenten mett tomaat en basilicum |
€ 25,50 |
Dic Mac Ter Nose | |
Hamburger ( 3 burgers) salade en frites | € 19,50 |
Rund | € 25,75 |
tagliata(entrecôte) met rucola, Parmezaan en balsamicodressing
|
|
Biefstuk | |
Hollandse kogelbiefstuk, braadjus met seizoensgroenten, en goudgeel gebakken frites | € 19,95 |
supplement gebakken champignons |
€ 2,75 |
Pasta kip | |
met kip, ui, spek, champignons en ham in roomsaus met Parmezaanse kaas | € 19,95 |
Vegetarische pasta | € 18,25 |
met warme groenten, blauwaderkaas en brie | |
Seizoensmenu | € 27,50 |
Driegangen maandmenu | € 39,50 |
Nagerechten | |
Kazen |
|
uit binnen- en buitenland met notenbrood en ahornsiroop | € 11,50 |
Soesjes |
|
met crème patissiere, slagroom en chocoladesaus |
€ 8,00 |
Dessert van de maand |
€ 8,00 |
Tiramisu | € 8,00 |
Dame Ter Nose | |
dame blanche op onze wijze met vanille en chocolade | € 8,50 |
Seizoensfruit met sorbetijs, kletskop en mint |
€ 8,75 |
Koffie met Passie | |
met zoete versnaperingen en met passie bereid | € 7,50 |
Koffie | |
Irish, French, Italian, Spanish… | € 8,00 |
Kinderijsje | € 4,50 |